Dizajn
Društvene mreže

Obuke


Rad sa klijentom podrazumeva rad sa ljudima koji su tu zaposleni. Projektno radimo na svim segmentima korporativnih komunikacija, što uključuje mnoge alate koji vaš tim čine operativnijim i spremnijim da sprovede unapređenja na kojima radimo.

Veštine prezentovanja, veštine javnih prezentacija, pripreme za učestvovanje na panelima, sve su to segmenti u kojima imamo lična decenijska iskustva.

Takođe, upravljanje internim komunikacijama, postavka employer branding strategija ili kratkoročnih aktivacija, sve su to oblasti u kojima pomažemo našim klijentima da svakodnevno unapređuju svoje korporativne komunikacije.

Eksterne komunikacije, sve od korporativnih do komercijalnih kampanja su deo nase ekpertize i ideja je da našim klijentima, bez obzira da li već imaju partnerske agencije, kao što su zakup medijskog prostora, PR, event agencije, pomažemo u upravljanju procesa i unapređenju inetrnih veština koje svaki tim treba da poseduje, kako bi na pravi način upravljao procesima komunikacija, bez obzira na to ko ih sprovodi u krajnjoj instanci.